Hjem - Lions Slagelse

Menu

Nyhed

Sommerfest ved Anlægssøen 2019


Sidste sommer samlede Lions en gammel tradition op, da klubben arrangerede dansefest ved Anlægssøen i Slagelse. Der var tale om lidt af et eksperiment, da ingen kunne spå om interessen for et sådant arrangement. Det må imidlertid karakteriseres som en pæn succes, da mere end 100 gæster havde en festlig aften i strålende sommervejr – til tonerne af et velspillende ”Svend Nicolaisens Orkester”.

I Lionsklubben har man derfor besluttet at gentage sommerfesten fredag den 24. maj 2019 fra kl. 18 – 23. I håb om endnu større tilslutning satser arrangørerne på en lidt bredere musiksmag denne gang.

”Vi har besluttet at skabe en super stemning for rigtig mange aldersgrupper”, udtaler Lars Bo Sørensen, som er styrmanden for Lions klubbens festarrangementer, ”så vi får besøg af partybandet ”Butterflies”, som i bedste Dansktop stil nok skal få gæsterne ud på dansegulvet med kendte melodier og fællessang. Ind imellem partymelodierne åbnes scenen for ”Johnny Mogensen Live”, som er en tro kopi af den kendte sanger – så vi forventer en forrygende aften, der strækker sig over 5 timer med musik, fra kl. 18 til 23.

Billetprisen ligger som sidste år på 300 kr./person, og med i prisen er 2 pæne stykker smørrebrød og 1 drik (Vand, øl eller vin). Der er naturligvis salg af drikkevarer hele aftenen igennem. Ekstra stykker smørrebrød kan bestilles i forbindelse med billetkøbet.

Adgang til billetkøb – der som udgangspunkt sælges digitalt - får man lettest ved at besøge hjemmesiden for Lions Club Slagelse eller
Facebook https://da-dk.facebook.com/LionsSlagelse/ .
På hjemmesiden vil man på nederst på forsiden finde et link, der bringer en videre i processen. Er man ikke helt fortrolig med den digitale verden er man velkommen til at sende en mail til klubben (tom ved kjaerbye prik net), så vil vi sørge for det ønskede antal billetter.

Endelig vil der blive mulighed for at købe billetter hos et antal af byens butikker. Mere herom på hjemmesiden.

Lars Bo Sørensen afslutter: ”Også i år vil vi udlodde en gratis aften for 1 billetkøber med partner, der får mulighed for – ligeledes ganske gratis – at invitere 2 gæster med. Disse gæster vil blive placeret ved et særligt VIP-bord. I det hele taget gør vi meget ud af, at festteltet fremtræder smukt for alle vore gæster. Ikke noget med plastickrus og paptallerkener ved Lionsklubbens sommerfest – her dækkes op med glas og porcelæn samt rigtigt bestik.

Køb dine billetter her

 


Følg Lions