Julekoncert 2020

Lørdag 5. december 2020 kl. 16.00 (dørene åbnes kl. 15.30)
i "Dyhrs Hallen", Sct. Pedersgade 18A (bag den tidligere Vestre Skole)
Billetpris 295 kr. + gebyr
Køb billetter her

Lions Club Slagelse ser frem til - trods Coronasituationen - at præsentere årets julekoncert. Det er lykkedes at få tilsagn om, at nogle af dette års mest "hotte" navne vil være på scenen. Der er tale om intet mindre end:
Danmarks Radio's Pigekor
under ledelse af Philip Faber

Koncerten er på grund af Coronasituationen flyttet til den nye "Dyhrs Hallen", Sct. Pedersgade 18A (bag den tidligere Vestre Skole), hvor der er plads til at afvikle arrangementet i overensstemmelse med de seneste retningslinjer. Dette ville ikke være muligt i Sankt Mikkels Kirke, som hidtil har lagt hus til julekoncerten.

50 piger i alderen 16-22 år, alle med stort musikalsk talent, flere hundrede års sangtradition samt en ung, talentfuld og brændende dirigent, Phillip Faber, med store ambitioner. Det er de væsentligste ingredienser i DR Pigekoret - et af verdens bedste pigekor og et af Danmarks stærkeste musikalske flagskibe!

Fra Grønland til Sydafrika fra Mols til Skagen - uanset hvor de optræder, formår koret at kombinere en enestående professionalisme og musikalitet med en umiddelbar sangglæde, der inviterer såvel danskere som andre nationaliteter ind i vores levende sangskat. Koret har gennem årene høstet stor anerkendelse både i Danmark og i det store udland og har vundet en lang række fornemme priser. I Danmark kan man året rundt opleve DR Pigekoret ved koncerter i hele landet, men koret er også en del af danskernes hverdag, når de toner frem på tv-skærmen på DR K med Dagens Sang, på P2 umiddelbart inden middagsradioavisen eller nytårsaften når vi hilser det nye år velkommen.

Det unge eliteensemble besidder en enestående evne til ubesværet at bevæge sig mellem Grundtvigs salmer, moderne kompositioner, popsange og fællessang samtidig med at bevare den musikalske gnist og en smittende entusiasme. DR Pigekorets engagement i musikken og deres enestående klang gør, at de også er efterspurgte som musikalsk samarbejds-partner for både danske og udenlandske artister.

Korets enestående evne til at formidle den danske sangskat på ny og til et moderne publikum, gør koret til en uvurderlig ambassadør for Danmark. Både når de tager på turné i udlandet, eller når de synger for verdens ledere ved officielle begivenheder i Danmark. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen er protektor for DR Pigekoret.