Chartermedlemmer

Lions Club Slagelse blev startet (charter) den 6. april 1963. På billedet ses den kreds af fremtrædende Slagelse-borgere, der startede klubben. Eneste person, der fortsat er medlem af Lions Club Slagelse, er Mogens Knudsen, der skimtes som femte person fra venstre (med briller)

Vi mødes normalt den 1. og 3. torsdag i hver måned under hyggelige former til klubmøde i Kongehavecenteret. På disse møder foregår den overordnede gennemgang af aktiviteter og behandling af ansøgninger m.m., mens det detaljerede arbejde foregår i en række udvalg.

Vi er for tiden 23 medlemmer i klubben - ledet af en bestyrelse med en præsident i spidsen. Bestyrelse og præsident vælges for et år ad gangen.

Fritiden tages i brug, når vi afholder vores aktiviteter, og ofte er vores ægtefæller med, når der er brug for "mange hænder". Dette er med til at styrke sammenholdet og bidrager til det gode kammeratskab mellem klubbens medlemmer.