Lions julehjælp 2019

Bemærk:

Lions Club Slagelse uddeler udelukkende julekurve til beboere i postnummer 4200. Ansøgere udenfor dette område henvises til lokale Lionsklubber.

Selv i vore dages materielle tider er der fortsat familier eller enlige, der mangler økonomisk ballast til at gøre juletiden til noget ekstra rart for sig selv og de nærmeste. Lions Club Slagelse bruger hvert år en del af de indsamlede penge til - i samarbejde med Rema1000 på Valbygårdsvej,  SPAR i Priorgade samt Brugsen i Kirke Stillinge - at uddele et antal julekurve (fødevarer - ikke julegaver) til en del af de borgere, der har ansøgt om det. På grund af et traditionelt stort antal ansøgere kan vi desværre ikke tilbyde julekurve til alle, som søger. Familier med børn vil have højest prioritet.

Bistanden ydes selvsagt under fuld diskretion.

Udvælgelsen af de årlige modtagere sker oftest i samarbejde med sociale myndigheder og institutioner. Man kan dog også ansøge direkte til lions på dette link: