Julekoncert 2019

Julekoncert med Julie Berthelsen

Tirsdag 10. december kl. 19.30 i Skt. Mikkels Kirke i Slagelse

En fyldt Skt. Mikkels Kirke kunne nyde den dejlige sangerinde og hendes fantastiske band. Mon ikke alle tilstedeværende var enige om, at denne julekoncert overstrålede de tidligere års koncerter.

En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester.
Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange. Vi skal tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

Julie Berthelsen har længe drømt om at lave denne julekoncert – og med hendes store erfaring i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, så er tiden nu inde.

For Julie er julen og juletiden særlig betydningsfuld, da den for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og er der, hvor samling i familien er i højsædet.

Julen er det tidspunkt på året, hvor vi alle sammen kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden, og hvor godt vi har det.

Med julekoncerten vil Julie Berthelsen bidrage til, at julemåneden bliver i denne ånd, og at vi specielt i julen husker disse ting.

Vi fra Lions Club Slagelse siger en stor tak til de mange, der havde købt billet til vores arrangement. Det er bl.a. gennem overskudet herfra, vi er i stand til at yde økonomisk eller materiel støtte til de mennesker, der har behov for det.

Og i Lions' hjælpearbejde går ingen penge tabt til en dyr administration. Alt arbejde udføres gratis af medlemmerne.