Julekoncert

Hvert år - tæt på jul -  valfarter mange af Slagelses borgere til Skt. Mikkels Kirke for at overvære en af julens faste traditioner - Lions Club Slagelse's Julekoncert. Det kan næsten ikke blive jul med mindre man har været en del  julekoncerten.

I 2018 fik Slagelse besøg af sangskriver og sanger Anne Linnet, og det var et populært valg. Der var fuldstændig udsolgt til årets julekoncert. Myndighederne tillader ikke flere tilhørere end de 400 personer, der for længst har sikret sig en billet. De heldige kunne glæde sig over en stemningsfuld oplevelse Fredag den 21. december kl. 19.30 i Skt. Mikkels Kirke.

Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning der opstår i kirkerummet og særligt ved juletid.

Til koncerten var det en række af hendes egne julesange fra “Linnets Jul” der blev sunget, men også sange med tekst af Johannes Møllehave og et par af de gamle julesange vi allesammen kender, fyldte kirkerummene.

I denne intime og akustiske koncertform fortalte Anne Linnet også anekdoter om sangene og om, hvilke tanker omkring jul og tradition der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum fik lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade.