Julekoncert

Hvert år - tæt på jul -  valfarter mange af Slagelses borgere til Skt. Mikkels Kirke for at overvære en af julens faste traditioner - Lions Club Slagelse's Julekoncert. Det kan næsten ikke blive jul med mindre man har været en del  julekoncerten.

I år får Slagelse besøg af sangskriver og sanger Anne Linnet, og det har været et populært valg. Der er fuldstændig udsolgt til årets julekoncert. Myndighederne tillader ikke flere tilhørere end de 400 personer, der for længst har sikret sig en billet. De heldige kan glæde sig til en stemningsfuld oplevelse Fredag den 21. december kl. 19.30 i Skt. Mikkels Kirke.

Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning der opstår i kirkerummet og særligt ved juletid.

Til koncerten vil det være hendes egne julesange fra “Linnets Jul” der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave og et par af de gamle julesange vi allesammen kender, vil fylde kirkerummene.

I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sangene og om, hvilke tanker omkring jul og tradition der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade.

Bemærk. Dørene åbnes først kl. 19.00!